Здавайте АНАЛІЗИ ДЛЯ МОСКОВСЬКОЇ ЛАБОРАТОРІЇ “Chromolab” у ПП "Малятко+!"

Чому ми довіряємо й співпрацюємо з лабораторією "Chromolab" (Москва)?

Тому що це лабораторія хроматографічних систем, яка щоденно удосконалюється  й продовжує розвивати багато направлень, пов'язаних з проведенням досліджень в області лабораторної метаболоміки.

Варто зауважити, що метаболоміка дозволяє визначити не лише традиційні показники (глюкоза, холестерол, креатинін та ін.), але й їх проміжкові метаболіти, а також широкий спектр різних діагностичних маркерів, аналіз яких допоможе детально дослідити обмін речовин і провести його оцінку індивідуально у кожного пацієнта.

Метаболомні дослідження допомагають прийняти діагностичні рішення лікарям усіх спеціальностей!

Спектр метаболомних досліджень в Хромолабі – це комплексна оцінка обміну нейромедіаторів, амінокислот, органічних кислот та ін. Ми впевненні у дослідженнях, що здійснює московська лабораторія, а саме тому співпрацюємо з нею та закликаємо довіритись і Вас! Приходьте у приватну поліклініку “Малятко+” й ми допоможемо у здачі найдостовірніших й найбільш розгорнутих аналізів!

Забір яких аналізів здійснюється у приватній поліклініці “Малятко+”?

  • Органічні кислоти сечі (пакет з 60 органічних кислот – найбільш обширне дослідження) – для діагностики вродженних органічних ацидурій (захворювань, викликаних порушенням метаболізму амінокислот). Термін виконання – 5 днів!
  • Амінокислоти крові й сечі – комплексне дослідження, яке використовується для діагностики спадкових й набутих захворювань, пов'язаних з порушенням амінокислотного обміну.

Більш розгорнуту інформацію можна отримати на офіційному сайті лабораторії "Chromolab ".

 

 

Довіряйте лише перевіреним лабораторіям, із якими співпрацює наша приватна поліклініка “Малятко+”!

Усі довідки й запис виключно за номером телефону – 0673728587

Програми для дітей
Для дітей з ДЦП
Корекція мови та соціальна реабілітація

Напишіть нам