У приватній поліклініці "Малятко+" ставлення до особливих діток теж особливе!


Чим відрізняється прийом у наших лікарів від спеціалістів інших поліклінік і чому саме ми знайдемо правильний підхід до вашого особливого малюка? Ми маємо декілька цікавих пропозицій огляду!
  • пробний прийом або репетиція "як ми сходили до лікаря".
Вас зустріне лікар у білому халаті, познайомить малюка із фонендоскопом, дасть потримати у ручках шпатель і навіть дозволить подивитись у горлишко з ліхтариком.
  • знайомство з процедурою ЕКГ.
Лікар продемонструє малюку спеціальні "присоски", які мають неабияку схожість з присосками пістолетів, а також дитині покажуть за яким принципом працюють кольорові прищепки
  • знайомство з апаратом УЗД.
Перед самою процедурою лікар дасть оглянути малюку спеціальні датчики, а також здійснить знайомство з комп'ютером, який покаже скільки ж цукерок зможе поміститись у животику малечі.
  • особливе лабораторне обстеження.
  • Здавати кров з вени чи пальчика від тепер взагалі не страшно, адже у нас є різнокольорові стрічки-джугитики й пробірки кольорів веселки! А також, взяти аналіз нам допомагає наш спеціальний метелик! Для того, аби його заманити на ручку малюка, потрібно стерилізувати місце спиртом й чекати, доки метелик приземлиться на ручку малечі. А на завершення процедури лікар заклеїть "місце приземлення" кольоровим пластирем і нагородить дитину смачною цукеркою за сміливість!


Досі шукаєте поліклініку для огляду малюка? Обирайте приватну поліклініку "Малятко+", адже у нас індивідуальний підхід до кожного маленького відвідувача!

Не гайте часу, телефонуйте й записуйтесь на прийом!

Немає нічого ціннішого за здоров'я дитини, а саме тому для його підтримки і покращення потрібно звертатися за допомогою лише до перевірених професіоналів своєї справи!

Приватна поліклініка "Малятко+" є ідеальним місцем, у якому вам нададуть медичну допомогу кращі з кращих лікарів міста Хмельницького!

Будьте певні, довіряючи здоров'я свого малюка нам, ви будете спокійні на 200%!

 

 

 

Програми для дітей
Для дітей з ДЦП
Корекція мови та соціальна реабілітація

Напишіть нам